Telefoon´╝Ü03-3704-9512

Openingstijden Receptie: 9.00 uur tot 18.00 uur (Maandag tot Vrijdag)

Verhuizen is niet altijd even leuk. Je zal namelijk veel moeten regelen om de verhuizing soepel te laten verlopen. In sommige gevallen hebben mensen een tijdelijke opslag nodig voor alle spullen tijdens de verhuizing. Geldt dat ook voor jou? Dan is er goed nieuws, want je kan dat zelf makkelijk regelen. Wil jij weten hoe je een tijdelijke opslag kan regelen? Lees dan hieronder verder.

Hoeveelheid ruimte berekenen

Om een self storage in Almere te huren, zal je eerst moeten weten hoeveel ruimte je nodig hebt voor alle spullen. Je kan het beste ruim van tevoren even alle spullen in elke kamer kritisch bekijken. Alle spullen die niet mee hoeven naar het nieuwe huis, kan je beter voor de verhuizing al weggooien of verkopen. Op het moment dat je weet wat er in de opslag moet, kan je echt gaan berekenen hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Online kan je overigens allerlei handige hulpmiddelen vinden voor het berekenen van de grootte van de opslag. 

Opslagverhuur bedrijf kiezen

Wanneer je weet hoe groot de opslag moet zijn, kan je gaan zoeken naar een bedrijf die allerlei opslagen verhuurt. Tijdens de zoektocht is het handig om rekening te houden met meerdere zaken. Je kan het beste op zoek gaan naar reviews over het bedrijf. De reviews kunnen jou genoeg vertellen over de service van het bedrijf. Hierdoor weet jij zeker dat je een betrouwbaar bedrijf kiest voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. 

Vraag naar de beveiliging

Op het moment dat jij je hele inboedel in een opslag wil neerzetten, is het uiterst belangrijk dat de opslag goed wordt beveiligd. Dit betekent dat je tijdens jouw zoektocht naar een opslagverhuur bedrijf goed moet kijken wat voor beveiliging er is. Boxx opslag in Almere heeft bijvoorbeeld de hele dag door camerabeveiliging. Daarnaast kunnen er geen mensen het gebouw betreden die niet zelf een opslagruimte huren. Het is goed om te weten dat de opslagruimtes moeten worden afgesloten met een hangslot. 

Huurperiode en opzegging

De huurperiode is overigens ook belangrijk als je op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte. Je zal aan het bedrijf moeten vragen of je de opslagruimte kan huren voor de periode die jij nodig hebt. Vaak kan je de huurperiode nog verlengen als het blijkt dat je meer tijd nodig hebt voor de verhuizing. Daarnaast is het wel even slim om te informeren naar de opzegging. Wanneer je de huur van een opslagruimte wil opzeggen, zal je meestal een bepaald opzegtermijn moeten hanteren. Zorg er dus voor dat je op de hoogte bent van al deze zaken. Hierdoor is alles goed geregeld en doen er zich geen gekke problemen voor.